Jump to content

Dgoat

Members
  • Posts

    116
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Dgoat

  1. Llama, I am curious, where are you posting things about the clubs history? Thanks
  2. Curious what will be included with registration fees other than 1 dinner? Will there be t-shirts? Challenge coins? Something?
  3. I don't blame you for "bitching" about the lack of service or turn around time. You shouldn't have to wait 4-5 months to receive a product! Next time something like this happens contact the issuer of your card that you used and you will get a refund fast.
  4. I would suggest going with a fuel controller that is known like VFCIII or PCV. KevinX has steered me away from purchasing the IAV as well.
  5. Sorry for your bad luck on not shutting the ignition off. Maybe you should start a new habit of putting the key in your pocket, this way you wont forget about it all of the time...
  6. I chuckled when I saw "leather vest" in the Tech section. Thought to myself, uh oh this guy is going to need a how to on using vest extenders :doh
  7. Like Kevin said it was the IAC hose. Sorry I don't get on here as often as I should.
  8. Props to KevinX, after a short PM he told me something else to look at and that was exactly what it was. Kevin, Thank you for doing what you do for us!
  9. Kevin, restarted bike and still making same noise like a vac leak in an older car. The bike runs for about 2 min then the check eng light will come on. Could it be because the oil is to cold and not moving how it should? If there is something wrong and it needs to be fixed by a dealer I would rather trailer it there now than wait until riding season, ya know what I mean!?
  10. Thank you Kevin! Changing the plugs is the best option then I assume.
  11. katiff, that is what I was wondering as well. I thought that at first then thought to myself nah no reason for that....what are some things to look at other than my plugs?
  12. yes sure do the bike fires up
  13. I decided to start my 13 XCT yesterday since it was a nice 40 degrees out instead of the sub zeros we have been having here in Michigan, she started no problem. Once started the motor sounded funny to me, almost like an old steam engine when it would puff for air or a vaccum leak on an older car. I thought maybe it was because it was so cold out and let the bike run for about 3 minutes, I noticed the check engine light was on so I shut her off. Any ideas? Is it just because its cold and the computer doesn't like the cold weather? Oil to thick and not moving around? Any advice would be great. Thanks Goat
  14. Copperhead, those guys at Village are about the dumbest people in the industry and should not be a dealer! I bought my bike there as well and they didn't even properly prep my bike, I got home and looked everything over, about every nut and bolt was loose, no air in my shock, wrong psi in my tires, my dang handlebars were not even tight! I was pissed. I will no longer use them for anything other than my 15% off. I now use Smoking Joe's in Caldonia, Tim is a great mechanic!
  15. Mags, any idea on torque for that?
  16. Interesting to see this thread. I was wondering if there was something wrong with my bike or not because it seemed that around the seem of the case and the chrome on the shift side of the motor oil was "leaking" upwards and out between the crack there. I figured it was steam and I just wipe it off. Anyone else have this happen? Is it maybe not tight?
×
×
  • Create New...